| home | search | back |
helmdon.com®
 
home > history resources > articles index > the jubilee wall
 

The Jubilee Wall

in preparation


 
The Campiun Window - Click for a larger image
The Campiun Window


r

New Stone Wall Marks The Station Road Entrance To Helmdon

The end of January saw the unveiling of a stone wall at the top of Station Road. The structure consists of a pillar on one side of the road and a pillar and small wall on the other and was designed by Clare Nash, an architect who lives in the village, and who gave her time voluntarily. 

The majority of the stone used is Helmdon stone, kindly donated by Mike and Julia O’Brien. Patrick Gartside, a local builder with family connections in Helmdon, constructed the wall which commemorates the Queen’s Jubilee of 2012.

It was funded both from reserves held by Helmdon Parish Council and from a grant from South Northants Council under the New Homes Bonus Scheme. HYHO has also pledged £200.  The aim of the project is to enhance the environment at the village entrance and hopefully to deter drivers from dropping litter.

 

Helmdon Voice -   Winter 2014

 

 
home > history resources > articles index > the jubilee wall
| home | search | back | top
helmdon.com®